O nama

Valuator je platforma koja će vam drastično olakšati proces nabavke, uštedeti vreme i novac i pružiti punu kontrolu nad nabavkom. Naš tim je sastavljen od iskusnih i uspešnih pojedinaca, a svako od nas je svoje znanje i iskustvo stečeno radom na tržištu iskoristio za razvoj platforme za jednostavno upravljanje nabavkom – nabavkom na klik.

Postavljamo prava pitanja kako bismo Vam olakšali proces nabavke

Znate li odgovore na ova pitanja?

  1. Da li upite za ponude šaljete svakom dobavljaču posebno?
  2. Koliko vremena Vam oduzima proces slanja upita svim dobavljačima?
  3. Da li sa svojim dobavljačima komunicirate putem različitih kanala – e-mailom ili telefonom?
  4. Da li vam se događaju nesporazumi nastali usmenim dogovorima?
  5. Koliko vremena Vam je potrebno da sve ponude sakupite na jedno mesto?
  6. Da li sve pristigle ponude unosite ručno u ERP?
  7. Imate li uvid u ponude iz prethodnih godina?
  8. Da li ste sasvim sigurni da ste odabrali najbolju ponudu?

Da li je Valuator za Vas?

Valuator je namenjen preduzetnicima i preduzećima svih veličina. Proces nabavke putem Valuator platofrme omogućava uštedu resursa, preciznu komunikaciju između učesnika, eliminaciju nesporazuma, skladištenje i pregled svih ponuda, analitiku u dužem vremenskom periodu, jednostavno izveštavanje i monitoring procesa nabavke. Nikada više nećete gubiti vreme ni novac.

Jednostavno i pouzdano.

Kliknite ovde i isprobajte Valuator potpuno besplatno. Bez rizika. Bez obaveze.

Valuator tim

Valuator tim čine profesionalaci koji su sve svoje napore uložili u sprovođenje ideje u delo.

Uložili smo znanje, iskustvo i nepresušni entuzijazam u stvaranje platforme koja će olakšati i pomoći drugima da preuzmu kontrolu nad procesom nabavke. Ono što nas najviše motiviše je želja da proces nabavke više ne bude bauk. Naša ideja je da pomognemo drugima da uštede vreme i novac tako što će nabavku obavljati jednim klikom.

Vladimir Arnautović

CEO & Co-Founder

Izvršni direktor i vođa Valuator tima. Kreiranjem online platformi se bavi od 2012. godine. Bavi se vođenjem kompanije, upravljanjem internim i eksternim timovima, odnosima sa korisnicima i strateškim razvojem kompanije. Sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju, u domenu unapređenja poslovnih procesa i modela poslovanja.

icon-letter
icon-linkedin

Vladislav Ujić

CTO & Co-Founder

Tehnički direktor koji dugo radi u IT industriji. Sertifikovani stručnjak za IT bezbednost i zaštitu podataka. Rukovodi tehničkim timom i bavi se planiranjem novih funkcionalnosti aplikacije.

icon-letter
icon-linkedin

Jovan Jagodić

Backend Developer

Full Stack Developer sa dugogodišnjim iskustvom u izradi web aplikacija. U Valuatoru se bavi izradom backend rešenja (dizajniranje baze podataka, kreiranje i implementacija REST servisa, AD HOC izveštaji iz baze podataka za potrebe kompanije...)

icon-letter
icon-linkedin

Vesna Vučetić

Quality Assurance

Bavi se testiranjem softvera i proverom kvaliteta proizvoda i/li usluge, kako bi se garantovao visok nivo performansi, bezbednosti i funkcionalnosti.

icon-letter
icon-linkedin

Dragan Savić

Frontend Developer

Full Stack Developer sa fokusom na Frontend koji najveću važnost vidi u dobro dokumentovanom kodu. U Valuatoru radi na pronalaženju frontend rešenja kako na aplikaciji tako i na sajtu, i uživa u zajedničkom radu sa ostalim članovima tima.

icon-letter
icon-linkedin

Tamara Vulović

Acquisition Manager

Ceni i neguje individualni pristup svakom od korisnika Valuator platforme. Zajedno sa ostatkom tima planira aktivnosti u cilju širenja mreže zadovoljnih kompanija i saradnika.

icon-letter
icon-linkedin

Gordana Roksandić

Office manager

Office manager koja svoje višedecenijsko iskustvo u radu na administrativnim, kancelarijskim i finansijskim poslovima stavlja u službu Valuator tima i platforme.

icon-letter

SERTIFIKATI

ISO 9001:2015
Quality Management Systems

ISO/IEC 27001:2013
Information Security
Management Systems

PARTNERI PROJEKTA

PROJEKAT PODRŽALI